#WeDeliverForYou: Πώς η Toyota Material Handling θα υποστηρίξει τις μειώσεις εκπομπών στο Παρίσι 2024

Στρατηγική μετάβασης σε ηλεκτρική ενέργεια για την υποστήριξη του γενικού στόχου για 50% χαμηλότερες εκπομπές σε σύγκριση με το Τόκιο 2020

Η Toyota Material Handling Europe είναι ο επίσημος συνεργάτης για εξοπλισμό διαχείρισης υλικών στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024. Σε στενή συνεργασία με την Toyota Motor Europe – και σε λιγότερο από ένα χρόνο από σήμερα – η εταιρεία είναι τώρα σε θέση να δώσει πληροφορίες για το πώς θα υποστηρίξει τη δέσμευση ότι το Παρίσι 2024 θα εκπέμπει 50% λιγότερο CO2 από τους προηγούμενους αγώνες.

Ένα σημαντικό μέρος του σχεδίου είναι η αποκλειστική χρήση ηλεκτροκίνητων ανυψωτικών, για την ελαχιστοποίηση των εκπομπών CO2 για όλες τις μετακινήσεις εμπορευμάτων. Το έργο αποτελεί πρόκληση, παρέχοντας εξοπλισμό, φαγητό και αναψυκτικά σε περισσότερους από 15.000 αθλητές και 15 εκατομμύρια επισκέπτες. Τα μηχανήματα της Toyota θα τροφοδοτούνται από τις τελευταίες μπαταρίες ιόντων λιθίου της εταιρείας.

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της εταιρείας, Mark Peters, εξήγησε: «Βλέπουμε τους αγώνες ως μια τέλεια ευκαιρία για να παρουσιάσουμε τις προηγμένες τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες σήμερα για απρόσκοπτη και αβίαστη διακίνηση αγαθών – συμπεριλαμβανομένων όχι μόνο των πιο πρόσφατων και καθαρότερων ενεργειακών λύσεων αλλά και της χρήσης συνδεσιμότητα για την παρακολούθηση του τρόπου χρήσης των μηχανημάτων κατά τη διάρκεια των αγώνων. Αυτό θα παρέχει πολύτιμα δεδομένα χρήσης που θα χρησιμοποιηθούν ως σημείο αναφοράς για μελλοντικά έργα. Επίσης, μετράμε και τεκμηριώνουμε τις ακριβείς εκπομπές που παράγονται από τον εξοπλισμό μας για να διαμορφώσουμε τη βάση για μελλοντικές ενέργειες μας. Είναι μέρος της βασικής μας φιλοσοφίας που πρέπει να μετρήσουμε για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε».

Η Toyota Material Handling ανακοίνωσε επίσης ένα πρόγραμμα επικοινωνίας που θα λειτουργεί κατά τους μήνες πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ο Peters συνεχίζει: «Η βιομηχανία logistics παίζει ζωτικό ρόλο στο υπόβαθρο της ζωής όλων. Εάν σκεφτείτε μόνο την παροχή καθημερινών αναγκών, όπως τρόφιμα, ποτά και φάρμακα για πάνω από 750 εκατομμύρια ανθρώπους στην Ευρώπη, το έργο είναι τεράστιο. Στη συνέχεια, προσθέτετε σε αυτό όλα όσα χρειάζονται, χρησιμοποιούν και φορούν οι καταναλωτές. Αυτή η διαδικασία είναι σε εξέλιξη – 24/7 – και είναι από πολλές απόψεις αόρατη στους περισσότερους ανθρώπους. Ταυτόχρονα, ο κλάδος μας κάνει τεράστια βήματα προς τα εμπρός, στη χρήση ολοένα πιο αποτελεσματικής μεθοδολογίας και τεχνολογίας, στην καλύτερη χρήση της ενέργειας και των ανθρώπων, και στην εισαγωγή συναρπαστικών νέων αυτοματοποιημένων λύσεων. Τους επόμενους μήνες, θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τη συνεργασία μας με τους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες ως πλατφόρμα για να παρέχουμε μια εικόνα του κόσμου της διαχείρισης υλικών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους».

Η Toyota Material Handling Europe θα μοιραστεί πολλά συναρπαστικά στοιχεία και πληροφορίες που σχετίζονται με τις δραστηριότητες της εφοδιαστικής, καθώς και πληροφορίες για τις προηγμένες τεχνολογίες που αναπτύσσονται επί του παρόντος στον κλάδο. Στόχος τους είναι όχι μόνο να καθησυχάσουν τους καταναλωτές ότι γίνονται σημαντικά βήματα για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, αλλά και να προσελκύσουν ταλαντούχους ανθρώπους, αποκαλύπτοντας ευκαιρίες στον κλάδο.

Μια άλλη πρωτοβουλία σε σχέση με τους Αγώνες είναι το πρόγραμμα «Start Your Impossible» της Toyota, που έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τους υπαλλήλους να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες και προκλήσεις κατά τους μήνες πριν από την εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένων έργων της τοπικής τους κοινότητας. Οι κορυφαίοι θα κερδίσουν εισιτήρια για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Υπάρχουν επίσης σχέδια για 55 εθελοντές που θα υποστηρίξουν τους Αγώνες.

Η μητρική εταιρεία της Toyota Material Handling Europe, η Toyota Industries Corporation, ανήκει στις εταιρείες του Ομίλου Toyota. Η Toyota είναι μέλος του Προγράμματος Olympic Partner (TOP) από το 2015 και η Toyota Motor Corporation έκτοτε παρέχει στους Αγώνες λύσεις και υπηρεσίες κινητικότητας.