Υπηρεσίες μεταφοράς, Logistics & Τελωνειακής Αποθήκης από την Eurogroup Single Member SA στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Eurogroup Single Member SA σχεδιάζει το μέλλον των παρεχόμενων υπηρεσιών της, τις οποίες προσαρμόζει στις ανάγκες των πελατών της, σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον. Μετά από πολυετή εμπειρία στον χώρο της μεταφοράς, η εταιρεία δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που καλύπτουν τους τομείς της οδικής, θαλάσσιας και αεροπορικής μεταφοράς, καθώς και τις υπηρεσίες Logistics, Cross Docking και τελωνειακής αποθήκης.

Από το 2017, έχει πιστοποίηση Α.Ε.Ο. ως εγγεγραμμένοι φορτωτές/παραλήπτες και μεταφέρει εμπορεύματα «τρίτων» χωρών με την εγγύησή της, από και προς όλα τα τελωνεία της χώρας μας και της Ευρώπης με Τ1, το οποίο εκδίδεται στις εγκαταστάσεις της. Με αυτήν την υπηρεσία, εκμηδενίζει τις καθυστερήσεις των οχημάτων και εξυπηρετεί άμεσα τους πελάτες και συνεργάτες της. Στόχος της είναι η παροχή πλήρους γκάμας υπηρεσιών στους πελάτες της, με άμεσες λύσεις σε όλα τα πολύπλοκα και χρονοβόρα ζητήματα της μεταφοράς που τους απασχολούν.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».