Ο Δ. Γρηγορόπουλος εκ νέου πρόεδρος της ΕΕΒΨ&L

Τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics (ΕΕΒΨ&L) στο πλαίσιο της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, οι οποίες ανέδειξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού που διαμορφώνεται ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Γρηγορόπουλος Διονύσης, (LOGISTICS WAY)

Αντιπρόεδρος:  Βέκιος Χρήστος, ( ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΑΕΒΕ)

Γενικός Γραμματέας:  Κατσούλης Γεώργιος, ( Π. ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ Α.Ε.)

Ταμίας: Λαμπρούλης Κωνσταντίνος, (ΑΛΠΕΙΣ – ΛΑΜΠΡΟΥΛΗ-ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε.)

Μέλη:

Γρηγοριάδης Παύλος, (ΚΛΕΑΝΘΙΔΗ Α.Ε)

Λέκκας Αντώνιος, (ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΚΚΑΣ ΑΒΕΕΨ)

Μπρακατσέλος Σωτήριος, (MEDFRIGO A.E)

O Πρόεδρος της  Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, κ. Γρηγορόπουλος Διονύσης ανέφερε: «Έχουμε ήδη πετύχει τους στόχους μας, αυτού του  συμβούλου του κράτους με τη συμμετοχή σε ενέργειες του Υπουργείου Βιομηχανίας και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, την ένταξη του φορέα στο Συμβούλιο εφοδιαστικής, τη συσπείρωση του κλάδου μας με την αύξηση των μελών από όλη την Ελλάδα κατά 20% και την υλοποίηση του 40% του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού προγράμματος στην Εφοδιαστή Αλυσίδα στην Ελλάδα την τελευταία 10ετία με 1.200 εκπαιδευόμενους.

Οι στόχοι μας για την επόμενη διετία, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνουμε και με την επανέναρξη της οικονομίας από το 2022 και μετά σύμφωνα με τις προβλέψεις, μας προσανατολίζει  σε τρεις άξονες: 1. Στην οικονομική ενίσχυση των μελών μας με την συμμετοχή τους σε επιδοτούμενα προγράμματα, κυρίως σε ερευνητικό επίπεδο για την ψηφιοποίηση του κλάδου μας, μέσω της  Κυκλικής Οικονομίας και την υλοποίηση του πρώτου Cluster για την Εφοδιαστική Αλυσίδα 2. Στην δικτύωση των μελών μας με την Ευρώπη υλοποιώντας το πρώτο διεθνές συνέδριο Εφοδιαστικής 3. Τη θέσπιση επιβράβευσης της Αριστείας – Καινοτομίας  με το ετήσιο Βραβείο ΘΩΜΑΣ ΜΑΚΙΟΣ. Θα συνεχίσουμε την ήδη επιτυχημένη δικτύωση μας με τους επίσημους φορείς σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε όλο το φάσμα της Βιομηχανίας, των υπηρεσιών και  της  Εφοδιαστικής. Και θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί των εθνικών δράσεων και τον σχεδιασμό νέων νομοθετικών ρυθμίσεων».