Η έκθεση “Cargo Truck & Van Expo” δείχνει τον δρόμο στις «Πράσινες» Μεταφορές

Στις 2 – 4 Οκτωβρίου στο METROPOLITAN EXPO, σε μία μεγάλη Έκθεση

Μια νέα πιο «πράσινη» εποχή ξεκινά πανευρωπαϊκά για τον τομέα των οδικών εμπορευματικών μεταφορών και όχι μόνο για το Ι.Χ αυτοκίνητο. Ο τομέας του Επαγγελματικού Αυτοκινήτου και των βιώσιμων λύσεων που προσφέρουν οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες στη διαχείριση της σύγχρονης Εφοδιαστικής Αλυσίδας, θα βρουν τη δική τους στέγη κατά τη διοργάνωση της 3ης έκθεσης “Cargo Truck & Van Expo” 2021 που θα διεξαχθεί παράλληλα με την 8η έκθεση “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics” στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo,  στις 2-3-4 Οκτωβρίου 2021.

Η είσοδος της ηλεκτροκίνησης στα city logistics και την αστική διανομή, η διεύρυνση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων συγχρηματοδότησης για ανάπτυξη βιώσιμων και «πράσινων» στόλων διανομής, η κινητικότητα των παρόχων ενέργειας, που επεξεργάζονται ολοκληρωμένα πλάνα ανάπτυξης δικτύων για να δίνουν λύσεις στους επαγγελματικούς πελάτες, αποτελούν το απόλυτο μέλλον για τη σύγχρονη κινητικότητα / smart mobility.

Η ηλεκτροκίνηση, όσο και η εγκαθίδρυση οχημάτων διπλού καυσίμου για τα βαρέα οχήματα, είναι οι λύσεις του μέλλοντος που ήρθαν για να μείνουν στην αγορά του επαγγελματικού οχήματος. Ήδη, οι πρώτες «επαφές» αγοράς – νέων μοντέλων έχουν αποδώσει και τα πρώτα σχόλια για βελτιώσεις ή τελικές παραγγελίες, ενώ μεγάλες εταιρείες 3PL ειδικά στην Ευρώπη αντικαθιστούν σχεδόν ολοκληρωτικά τους στόλους οχημάτων τους με νέα «πράσινα» οχήματα -ειδικά αστικών διανομών.

Στην Ελλάδα η προσπάθεια να γυρίσουμε το κουμπί της πράσινης – βιώσιμης μεταφοράς γίνεται για πρώτη φορά συντονισμένα. Έτσι, οι «πράσινες» λύσεις μεταφορών, τα νέα ηλεκτροκίνητα και υγραεριοκίνητα μοντέλα μεγάλων «οίκων», αλλά και οι εναλλακτικές λύσεις για τους επαγγελματίες της μεταφοράς, θα παρουσιαστούν συνολικά στην 3η έκθεση “Cargo Truck & Van Expo” 2021, δίνοντας έμφαση στην κινητικότητα του αύριο.

Παράλληλα με τα εκθέματα στην ECO/Electric Mobility Ενότητα της Έκθεσης, προγραμματίζεται να διεξαχθεί και ένα επίκαιρο συνεδριακό event, με πλήθος ειδικών που θα παρουσιάζει όλες τις νέες λύσεις και ευκαιρίες που διανοίγονται για τις επαγγελματικές μεταφορές του μέλλοντος.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την έκθεση “Cargo Truck & Van Expo” 2021, ενημερωθείτε ΕΔΏ και επικοινωνήστε απευθείας για να κλείσετε το περίπτερό σας στο 210-9010040.