Μεταλλικά Συστήματα Αποθήκευσης από την BIEMET – Γ. Τιτόπουλος ΑΕΒΕ στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η ΒΙΕΜΕΤ – Γ. Τιτόπουλος ΑΕΒΕ είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία στον τομέα της Παραγωγής και Εμπορίας Μεταλλικών Συστημάτων Αποθήκευσης στην Ελλάδα. Με την 45χρονη και πλέον πείρα της και με πελατολόγιο τις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στον χώρο του βιομηχανικού εξοπλισμού. H ΒΙΕΜΕΤ ΑΕΒΕ κατέχει το πιστοποιητικό Διασφάλισης Ποιότητας Προϊόντος, σύμφωνο με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015, για τον σχεδιασμό, την παραγωγή και την εγκατάσταση μεταλλικών συστημάτων αποθήκευσης.

Ειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας παρέχουν δωρεάν  αποτίμηση των αποθηκευτικών χώρων της αποθήκης του πελάτη, ώστε να τον συμβουλεύσουν σχετικά με τον καλύτερο τρόπο σχεδιασμού της διάταξής της, λαμβάνοντας υπόψη τον σημερινό χώρο, τις απαιτήσεις απόδοσης και το μελλοντικό δυναμικό επέκτασης. Προσφέρεται άμεση μεταγoραστική εξυπηρέτηση και εγγύηση αποκατάστασης κάθε ζημιάς, που δεν οφείλεται σε κακή χρήση του έργου. Η ΒΙΕΜΕΤ ΑΕΒΕ διαθέτει οργανωμένο τμήμα Πωλήσεων σε Αθήνα, υποκαταστήματα στα Οινόφυτα Βοιωτίας και την Θεσσαλονίκη, εξυπηρετώντας με συνέπεια και αμεσότητα τους πελάτες της στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».