Συστήματα οργάνωσης εσωτερικών χώρων επαγγελματικών οχημάτων από την VAN SYSTEM στην έκθεση «Cargo Truck & Van Expo»

Η εταιρεία VAN SYSTEM έχει ως αντικείμενο την κατασκευή Συστημάτων Οργάνωσης Εσωτερικών χώρων Επαγγελματικών Οχημάτων.

Όλα τα συστήματά της είναι δομημένα επάνω σε πατενταρισμένα προφίλ αλουμινίου, τα οποία διαθέτουν υψηλή ανθεκτικότητα, στιβαρότητα κατασκευής και ιδιαίτερα χαμηλό βάρος. Το κάθε σύστημα προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε επαγγελματία και σχεδιάζεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη με χρήση software τελευταίας τεχνολογίας σε τρισδιάστατα γραφικά.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις που προτείνει, προσφέρουν σε κάθε επαγγελματία εξοικονόμηση χώρου, χρόνου και μια πιο ξεκούραστη εργασία. Ειδικότερα, η VAN SYSTEM προσφέρει μια τεράστια γκάμα εξαρτημάτων που μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε επαγγελματικό όχημα. Μεταξύ άλλων, η εταιρεία διαθέτει:

  • Μεγάλη γκάμα συρταριών και ραφιών με διαχωριστικά και κουτιά αποθήκευσης
  • Μηχανισμούς συγκρατήσεις εργαλειοθηκών και βαλιτσών
  • Εργαλειοθήκες και εργαλειοβαλίτσες με ή χωρίς τα απαραίτητα εξαρτήματα
  • Συστήματα συγκρατήσεις φιαλών

Η εταιρεία Van System διαθέτει, επίσης, την καλύτερη γκάμα δαπέδων  για επαγγελματικά αυτοκίνητα van και φορτηγών. Για όλες τις μάρκες και τα μοντέλα. Το δάπεδο διευκολύνει τις εργασίες φόρτωσης και εκφόρτωσης, εγγυάται τη μεταφορά τους και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του οχήματος. Παραδίδονται έτοιμα προς συναρμολόγηση, με φτιαγμένα τα σημεία στερέωσης και τα απαραίτητα εξαρτήματα, για εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση.

Ποιότητα

Υλικά: 100% φινλανδική σημύδα επικαλυμμένο και στις δύο πλευρές με φαινολικό φιλμ.

  • Εξαιρετικά ανθεκτικό στην φθορά
  • Υψηλή χωρητικότητα φορτίου – αντιολισθητικό φινίρισμα
  • Με δυνατότητα να πλυθεί
  • Δεν απορροφά υγρά
  • Καφέ και γκρι χρώματα

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ Φινλανδία – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ PEFC

Όλα τα συστήματα της Van System προσφέρουν την υψηλότερη παθητική ασφάλεια σε περίπτωση σύγκρουσης του αυτοκινήτου, ενώ πραγματοποιεί δεκάδες crash tests κάθε χρόνο και είναι πιστοποιημένη από την TÜV για την ασφάλεια που παρέχουν τα προϊόντα της.

Η εταιρεία ΕΡΣΚΑ Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ αντιπροσωπεύει την εταιρεία VAN SYSTEM στην ελληνική αγορά και έχει αναλάβει την προώθηση, τον σχεδιασμό και την τοποθέτηση των συστημάτων της.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 9η διεθνής έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics».