Η CUBISCAN στον όμιλο VOYATZOGLOU

Η CUBISCAN αποτελεί σήμερα ηγέτιδα εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο στην Διαστασιολόγηση (Βάρος & Ογκομέτρηση), έχοντας εγκαταστήσει περισσότερες από 13.000 εφαρμογές σε όλο τον κόσμο.

Τα συστήματα Cubiscan αποτελούν σημείο αναφοράς στον χώρο της Αποθήκευσης, των Logistics και της Μεταφοράς, όχι μόνο επειδή παρέχουν εξαιρετική ακρίβεια και αποδοτικότητα, αλλά επιπλέον λόγω της ανάπτυξης του καινοτόμου λογισμικού Cubiscan Data Software.

Το συγκεκριμένο λογισμικό συνοδεύει οποιαδήποτε εφαρμογή επιλέξετε,  ερμηνεύοντας και αξιοποιώντας στο μέγιστο την πληροφορία που δίνεται, με αποτέλεσμα την αύξηση αποδοτικότητας και κερδοφορίας της εταιρείας σας.

Ο όμιλος VOYATZOGLOU, με περισσότερο από 30 έτη εμπειρία στον χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας, προχώρησε σε αποκλειστική συνεργασία με τη CUBISCAN για την Ελλάδα και την Κύπρο, με στόχο να συστήσει στην αγορά λύσεις πρωτοποριακές, εξαιρετικά αποδοτικές και προσοδοφόρες, συνδυάζοντας την εμπειρία με την καινοτομία και την τεχνογνωσία του αμερικάνικου Οίκου CUBISCAN.