Στις 12/12 η πρώτη συνάντηση του Women In Logistics Hub

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023, πραγματοποιείται η πρώτη συνάντηση του Women in Logistics Hub, στο Domotel Kastri και ώρα προσέλευσης 18:30, με φιλοξενούμενη ομιλήτρια την κα Στέλλα Κάσδαγλη, Συνιδρύτρια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Women On Top, για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών.

Το Women in Logistics Hub αποτελεί μια πρωτοβουλία γυναικών με πολύχρονη εμπειρία και προσφορά στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας και των logistics. Ο σκοπός είναι να συγκεντρωθούν όσες περισσότερες γυναίκες των Logistics γίνεται σε έναν σύνδεσμο, για ανταλλαγή εμπειριών και προβληματισμών, αλληλοϋποστήριξη, άντληση γνώσης και εμψύχωσης, ανάδειξη της αξίας τους στο ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον  της εφοδιαστικής αλυσίδας, προσέλκυση νέων γυναικών στο επάγγελμα κ.λπ.

Η πρώτη συνάντηση του Women In Logistics Hub αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία να βρεθούν  όλες μαζί οι γυναίκες του κλάδου, να γνωριστούν, να συζητήσουν και να ακούσουν την καταξιωμένη φιλοξενούμενη ομιλήτρια, κα Στέλλα Κάσδαγλη, Συνιδρύτρια του Women on Top και Συγγραφέα.

Η εκδήλωση έχει δωρεάν συμμετοχή για τα μέλη του Women in Logistics Hub.

Για τη συμμετοχή σας στο WIL Hub, κάνετε την εγγραφή σας εδώ.