Εξοπλισμός αποθηκών και κέντρων διανομής από τον όμιλο VOYATZOGLOU στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» 

Ο όμιλος VOYATZOGLOU, με παρουσία στην Ελλάδα και την Ρουμανία, κατέχει από το 1992 ηγετική θέση στον εξοπλισμό αποθηκών και κέντρων διανομής, με συστήματα που καλύπτουν από απλές ανάγκες αποθήκευσης έως και αυτοματοποιημένες λύσεις (Supply Chain 4.0), που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις των intralogistics.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν live demo λύσεων που αυξάνουν την αποδοτικότητα, μειώνοντας ταυτόχρονα το λειτουργικό κόστος ενός κέντρου διανομής, όπως: AS/RS – 3D Pallet Shuttle για το οποίο η εταιρεία κατέκτησε PLATINUM και GOLD βραβείο, το σύστημα κάθετης αποθήκευσης Vertimag της Ferretto Group, λύσεις με AMRs/AGVs από καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού, που ο όμιλος αντιπροσωπεύει κατά αποκλειστικότητα κ.ά. 

Ενημερωθείτε από εξειδικευμένους μηχανικούς για όλες τις παρεχόμενες λύσεις στο Hall 3, Booth Β10-12.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo»