Την υπηρεσία της Route Planner & Last Mile παρουσιάζει η SMARTNAV στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Από το 2008, η SMARTNAV βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, παρέχοντας πρωτοποριακές λύσεις IoT  στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η in house ομάδα έμπειρων προγραμματιστών, συνδυάζοντας την εκτεταμένη τεχνογνωσία στον προγραμματισμό εφαρμογών, ενισχύει την ηγετική μας θέση στον κλάδο.

Η  υπηρεσία της Route Planner & Last Mile σε πραγματικό χρόνο διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας αλγορίθμους δρομολόγησης που υποστηρίζουν περισσότερες από 100 παραμέτρους,   επιτυγχάνοντας μείωση του κόστους μεταφορικών έως και 30% (χιλιόμετρα, ώρες εργασίας, αριθμός οχημάτων),  εξοικονόμηση πολλαπλών ωρών καθημερινά για τον σχεδιασμό των δρομολογίων,  μεγιστοποίηση του πράσινου αποτυπώματος CO2, τέλος στην χρήση χαρτιών και τη σπατάλη χρόνου για την καταχώρηση και αρχειοθέτηση  των πληροφοριών,  χρήση οδηγών με λιγότερη εμπειρία, μέγιστη ικανοποίηση και εξυπηρέτηση των πελατών, αύξηση της παραγωγικότητας και ενίσχυση της βιωσιμότητας της επιχείρησης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».