Εθνικές και διεθνείς μεταφορές, υπηρεσίες Εφοδιαστικής Αλυσίδας & μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων από την HARTSAS SA στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η HARTSAS SA, με έτος ίδρυσης το 1955, πρωτοστατεί στην προτίμηση των πελατών ανάμεσα στις πιο αξιόπιστες ελληνικές εταιρείες παροχής υπηρεσιών μεταφοράς εμπορευμάτων, εμπορευματοκιβωτίων (containers) και συναφών υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας.

Οι δραστηριότητες της HARTSAS SA ξεκινούν από τη μεταφορά εμπορευμάτων και εμπορευματοκιβωτίων (containers) εντός Ελλάδας και εκτείνονται σε μια πληθώρα παρεχόμενων υπηρεσιών μεταφοράς πάσης φύσεως εμπορευμάτων και υπηρεσιών Logistics, αποθήκευσης Εμπορευμάτων & Containers, ενοικίαση Reachstackers, Container Handlers, Ενοικίαση-Πώληση-Επισκευή Containers.

Η πελατοκεντρική φιλοσοφία, η συνέπεια και το όραμα των στελεχών της HARTSAS SA ισχυροποιούν την εμπιστοσύνη των πελατών της, που σε συνδυασμό με την παροχή ολοκληρωμένων ποιοτικών υπηρεσιών είναι τα συστατικά που συνιστούν την επιτυχία της εταιρείας, όλα αυτά τα χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».