Ενημερωθείτε για τα πτυσσόμενα εμπορευματοκιβώτια της Go4Box στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Go4Box, εταιρεία εμπορίας και μίσθωσης καινούριων και μεταχειρισμένων εμπορευματοκιβωτίων, έχει αναλάβει την αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα πτυσσόμενων εμπορευματοκιβωτίων που κατασκευάζονται στην Γερμανία. Πρωτοπορεί με αυτό το μοναδικό προϊόν που έχει κατακλύσει τις άλλες χώρες και προσφέρει λύσεις ευέλικτης αποθήκευσης στον επαγγελματικό αλλά και στον ιδιωτικό τομέα.

Η Go4Box, σήμερα, μόλις 4 μήνες από την έναρξη λειτουργίας της, διατηρεί χώρους Αυτοαποθήκευσης σε 3 σημεία της Αττικής. Ο χώρος Αυτοαποθήκευσης βρίσκεται στον Ασπρόπυργο Αττικής, είναι φυλασσόμενος, περιφραγμένος και προσβάσιμος 24/7 και διαθέτει 150 εμπορευματοκιβώτια διαφόρων μεγεθών για Αυτοαποθήκευση.

Πρόσφατα, ξεκίνησε να συνεργάζεται για χώρους Αυτοαποθήκευσης και με τα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ ΘΡΙΑΣΙΟ στην Μαγούλα και στις Αχαρναί, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη λύση της άμεσης εξάπλωσης των Go4Box containers σε όλη την Αττική και σύντομα σε όλη την Ελλάδα.

Η Go4Box δίνει τη δυνατότητα της ευέλικτης μίσθωσης χώρων, όλων των μεγεθών, με ημερήσια χρέωση και χωρίς κρυφά κόστη και ευελπιστεί να καλύψει ένα κενό της αγοράς για ασφαλή και απροβλημάτιστη προσωρινή αποθήκευση που προσαρμόζεται στις εκάστοτε ανάγκες.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».